Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütünün aktığını görmek

Rüyada sütünün aktığını görmek

Rüyada sütünün aktığını görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işinde zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada sütünün aktığını gördüyseniz:

  • İş hayatınıza özen gösterin.

Rüyada çeşmeden süt aktığını görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden beyaz süt aktığını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süt akmasını görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kendi sütünün aktığını görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden süt aktığını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada göğsünden süt aktığını görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments