Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine delalet eder.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın lastiğinin patladığını görmek başarılı ve kazançlı olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın lastiklerinin patladığını görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın patladığını görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın lastiği patlamak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın tekerleği patlak görmek kısmetli bir işe atılmaya, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada uçağın patladığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments