Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin büyüdüğünü görmek

Rüyada birinin büyüdüğünü görmek

Rüyada birinin büyüdüğünü görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, insanları sakinleştireceğine, geçim kaygısı duymayacağına, daima önüne bakacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada işyerini büyütmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada diş büyüdüğünü görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalettir.

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek yokluğun biteceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç büyüdüğünü görmek bir fitne çıkarmaya, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük bebeğin büyüdüğünü görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın büyüdüğünü görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına yorulur.

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kırılan kalplerin barışacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments