Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsün büyüdüğünü görmek

Rüyada göğsün büyüdüğünü görmek

Rüyada göğsün büyüdüğünü görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsün büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Rüyada göğsün büyüdüğünü görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalet eder.

Rüyada bir göğsünün büyüdüğünü görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünün büyüdüğünü görmek yepyeni biri haline geleceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada göğsünün büyüdüğünü görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada diş büyüdüğünü görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işarettir.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bundan güç ve cesaret alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments