Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıraş makinesi görmek

Rüyada tıraş makinesi görmek

Rüyada tıraş makinesi görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada tıraş makinesi gördüyseniz:

  • Bazı konuları bizzat sonuçlandırmak için girişimlerde bulunmadan önce, olayların ya da sorunların asıl nedenlerine odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada tıraş makinesi görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını makineyle tıraş etmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının sakalını tıraş etmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada saçı tıraş etmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafayı tıraş etmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, elindeki imkanların artacağına rivayet eder.

Rüyada sakal tıraşı olduğunu görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sakal tıraşı yapmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakal tıraşı olanı görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, yanlış bir karar verileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments