Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyıkları tıraş etmek

Rüyada bıyıkları tıraş etmek

Rüyada bıyıkları tıraş etmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıyıkları tıraş etmek gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Rüyada bıyıkları tıraş etmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını makineyle tıraş etmek başarıya giden yollarının açılacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine tabir olunur.

Rüyada tıraş bıçağı almak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını tıraş etmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına inanılır.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını tıraş etmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tıraş etmek yollarını ayıracağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments