Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünü kapatmak

Rüyada göğsünü kapatmak

Rüyada göğsünü kapatmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, iyi hissedeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünü kapatmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken şeyler olabilir.

Rüyada göğsünü kapatmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, koyu sohbetler edeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünün olmadığını görmek hem de zengin biri olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada göğsünden bebek emzirmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada göğe bakmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden kan gelmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalettir.

Rüyada gökten yere düşmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde bebek uyutmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments