Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde bebek uyutmak

Rüyada göğsünde bebek uyutmak

Rüyada göğsünde bebek uyutmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, aksiliklerin başgöstereceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı bir eşe, rahat bir hayat sürüleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada göğsünde bebek uyutmak gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Rüyada göğsünden bebek emzirmek ufkunun açılacağına, acı tecrübeler edineceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada iki göğsünden bebek emzirmek yeni işlere ve projelere gireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada gökten inen bebek görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet eder.

Rüyada göğsü kıllı bebek görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek şan şöhret, itibar kazanacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde bebek uyutmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments