Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden bebek emzirmek

Rüyada göğsünden bebek emzirmek

Rüyada göğsünden bebek emzirmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, iyi geçim halinde kalacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada göğsünden bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Rüyada göğsünden bebek emzirmek sorunların artacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek ona kol kanat gereceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulmaktadır.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Rüyada iki göğsünden bebek emzirmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalettir.

Rüyada göğsünden emzirmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek karlı işler alacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments