Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde ben görmek

Rüyada göğsünde ben görmek

Rüyada göğsünde ben görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Rüyada göğsünde ben gördüyseniz:

  • Ruhsal ya da felsefik yaşam tarzı değişiklikleri olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada göğsünde ben görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine inanılır.

Rüyada vücutta et beni görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, geçim derdi yaşamayacağına yorulur.

Rüyada birbirine benzeyen insanlar görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada insana benzeyen yaratık görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına yorulur.

Rüyada ben fıstık görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada camiye benzeyen ev görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine işarettir.

Rüyada ben görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına tabir olunur.

Rüyada beni seven birini görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, umutların yıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments