Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden süt vermek

Rüyada göğsünden süt vermek

Rüyada göğsünden süt vermek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada göğsünden süt vermek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada göğsü süt dolmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi göğsünde süt görmek hedeflerini tutturacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada göğsünden süt geldiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, daha zengin hale geleceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye rivayet eder.

Rüyada göğsünde süt görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, fikirlerinin çatışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments