Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde süt aktığını görmek

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek rahat bir dönem yaşanacağına, yeni duygular tadacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünde süt aktığını gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada göğsünden beyaz süt aktığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, fakirliğinin biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının göğsünden süt aktığını görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin göğsünden süt aktığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine yorulur.

Rüyada göğsünden süt aktığını görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, maddi konuda zayıflayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek işlerinin daha da iyi olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek eşe dosta yardım edileceğine, ticarete adım atacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments