Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göğsünde süt görmek

Rüyada kendi göğsünde süt görmek

Rüyada kendi göğsünde süt görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, neşe içinde olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi göğsünde süt gördüyseniz:

  • İsteklerinizden oluşan bir liste yapmanızda fayda var.

Rüyada kendi göğsünden süt geldiğini görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün sütle dolduğunu görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden süt içmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden süt geldiğini görmek iyilik ve hayır bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden süt sağmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kimden akıl soracağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada tek göğsünden süt gelmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt aktığını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada göğsünde süt görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments