Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik yumurta görmek

Rüyada delik yumurta görmek

Rüyada delik yumurta görmek çoluk çocuğa karışacağına, umutlarının çoğalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada delik yumurta gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermek için Birkan beklemekte fayda var.

Rüyada delik yumurta görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına tabir olunur.

Rüyada toprakta delik görmek zinde kalacağına, moralinin yerine geleceğine, kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde delik görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yeniden can bulacağına alamet eder.

Rüyada delikli taş görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, mevki edineceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada delik taş görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kulağını delik görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments