Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun deliklerini görmek

Rüyada burun deliklerini görmek

Rüyada burun deliklerini görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına alamet eder.

Rüyada burun deliklerini gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Rüyada burun deliği görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada delik burun görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Rüyada burunda delik görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada burun deliklerini görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalettir.

Rüyada burun şişmiş görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada estetikli burun görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada burun çirkin görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun üstünde kıl görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments