Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık gezmek

Rüyada açık gezmek

Rüyada açık gezmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, şeytana uyacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık gezmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Rüyada saçı açık gezdiğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada baş açık gezmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, derde ve kedere düşeceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsü açık gezmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına yorulur.

Rüyada açık gezmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, mal mülk edineceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına delalettir.

Rüyada başı açık gezmek ferah bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı açık gezmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, evlatlarından hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık havada uyumak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık sarı elbise giymek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments