Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göbek bağını görmek

Rüyada kendi göbek bağını görmek

Rüyada kendi göbek bağını görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, rızkının çeşitleneceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi göbek bağını gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Rüyada göbek bağının kesildiğini görmek sorunlarının yakında biteceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek en gösterişli arabalara bineceğine, attığı her adımı düşüneceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine inanılır.

Rüyada göbek bağını kesmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kendi göbek bağını görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm bağından üzüm yemek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments