Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysilerini kaybetmek

Rüyada giysilerini kaybetmek

Rüyada giysilerini kaybetmek hayatının iplerini eline alacağına, o işten ekmek yiyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada giysilerini kaybetmek gördüyseniz:

  • Size kötü gidiyormuş gibi görünen işler size yansıtıldığı kadar kötü olmayabilirler.

Rüyada giysi kaybetmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada giysilerini kaybetmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı giysiler görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir giysi almak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor giysi görmek aradığı aşkı bulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada asker giysisi giymek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert giysi görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına yorulur.

Rüyada bebek giysisi almak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments