Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi yakmak

Rüyada giysi yakmak

Rüyada giysi yakmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, ana baba sözü dinlemeye, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işarettir.

Rüyada giysi yakmak gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Rüyada giysi yakmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin giysilerini görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, hayatını ailesine adayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına delalettir.

Rüyada ölünün giysilerini giymek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ölünün giysilerini görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, büyük savaşların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye giysi almak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Rüyada siyah giysili adamlar görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, içsel güvensizliklerinize tabir olunur.

Rüyada başkasının giysisini giymek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada birinin giysisini giymek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, rakipsiz hale geleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments