Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye giysi almak

Rüyada hediye giysi almak

Rüyada hediye giysi almak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, borçlarının azalacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada hediye giysi almak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Rüyada hediye giysi almak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalettir.

Rüyada hediye giysi görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada giysi hediye almak eşiyle arasına nifak sokulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada güzel giysiler almak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada asker giysisi görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada ölünün giysilerini görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada mor renkli giysi görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden giysi almak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments