Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah giysili görmek

Rüyada siyah giysili görmek

Rüyada siyah giysili görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, para kazanmaya, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah giysili gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Rüyada siyah giysili adam görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Rüyada siyah giysi almak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada siyah giysili adamlar görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yüzünün her daim güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah giysili kadın görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada siyah giysili birini görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah giysili görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık giysi görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kısmetinin açılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yıkanmış giysi görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments