Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski giysi görmek

Rüyada eski giysi görmek

Rüyada eski giysi görmek yeni bir yol tutulacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada eski giysi gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Rüyada eski giysileri atmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada eski giysiler görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada eski giysi görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski giysi satmak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işarettir.

Rüyada ölüye giysi vermek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada giysi satın almak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, büyük başarıla kazanacağına delalettir.

Rüyada kahverengi giysi görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir giysi almak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments