Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek

Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek

Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, onlara galip geleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek hedefine çok kolay ulaşacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada odanın yerini değiştirmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının yerlerini değiştirmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada ev eşyalarının yerini değiştirmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek yaşamın kolaylaşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bir eşyanın yerini değiştirmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada eşyanın yerini değiştirmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments