Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının avret yerini kıllı görmek

Rüyada başkasının avret yerini kıllı görmek

Rüyada başkasının avret yerini kıllı görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, umduğunu bulamayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının avret yerini kıllı gördüyseniz:

  • Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek zor günlerin geride kalacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, makbul olan mallar edineceğine alamet eder.

Rüyada avret yerini kıllı görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, her zaman çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi avret yerini kıllı görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada kıllı avret yeri görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avret yeri kıllı görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments