Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere düşen parayı almak

Rüyada yere düşen parayı almak

Rüyada yere düşen parayı almak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hayırlı işler yapacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere düşen parayı almak gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Rüyada yere para düşürmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine tabir olunur.

Rüyada yere düşen parayı almak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada babasının yere düştüğünü görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini yere düşürmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüğü yere düşürmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere düşeni kaldırmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet eder.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, yol alacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere ekmek düşürmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, geleceğine bakacağına, parasını dikkatli harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments