Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acılı şalgam görmek

Rüyada acılı şalgam görmek

Rüyada acılı şalgam görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada acılı şalgam gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Rüyada acılı şalgam görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hedeflerine kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine alamet eder.

Rüyada şalgam suyu içmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına inanılır.

Rüyada şalgam suyu içtiğini görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yeni adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada şalgam tanesi görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şalgam satmak mal sahibi olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şalgam görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulur.

Rüyada şalgam almak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada başkasının acı çektiğini görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments