Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şalgam suyu içmek

Rüyada şalgam suyu içmek

Rüyada şalgam suyu içmek planlarının gerçekleşeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada şalgam suyu içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada şalgam suyu içmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada şalgam suyu içtiğini görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, geçiminin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şalgam almak maddi açıdan zarara uğranacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada şalgam satmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada şalgam görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada acılı şalgam görmek bazı girişimlerde bulunacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada şalgam tanesi görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kumlu su içmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments