Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şalgam görmek

Rüyada şalgam görmek

Rüyada şalgam görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada şalgam gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Rüyada şalgam suyu içtiğini görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet eder.

Rüyada şalgam satmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada şalgam tanesi görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada acılı şalgam görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada şalgam suyu içmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada şalgam almak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada şalgam görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments