Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şalgam suyu içtiğini görmek

Rüyada şalgam suyu içtiğini görmek

Rüyada şalgam suyu içtiğini görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Rüyada şalgam suyu içtiğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada şalgam suyu içtiğini görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şalgam suyu içmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada acılı şalgam görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalettir.

Rüyada şalgam almak hayatından nefret duygusunu atacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada şalgam tanesi görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şalgam görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet eder.

Rüyada şalgam satmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada su içip suya doymamak önünü açacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, yetki sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments