Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şalgam almak

Rüyada şalgam almak

Rüyada şalgam almak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada şalgam almak gördüyseniz:

  • Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız, stresi arttıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Rüyada şalgam almak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şalgam satmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, itibar edineceğine inanılır.

Rüyada şalgam görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet eder.

Rüyada acılı şalgam görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şalgam suyu içmek tüm sıkıntıların giderileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada şalgam suyu içtiğini görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işarettir.

Rüyada şalgam tanesi görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments