Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gidenin arkasından ağlamak

Rüyada gidenin arkasından ağlamak

Rüyada gidenin arkasından ağlamak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Rüyada gidenin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Rüyada gidenin arkasından ağlamak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin arkasından ağlamak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkasından ağlamak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Rüyada cenaze arkasından ağlamak karın artacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin arkasından ağlamak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments