Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze arkasından ağlamak

Rüyada cenaze arkasından ağlamak

Rüyada cenaze arkasından ağlamak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerinin düzeleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına işaret eder.

Rüyada cenaze arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Rüyada cenazenin arkasından ağlamak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada cenaze arkasından ağlamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenazenin arkasından yürümek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına inanılır.

Rüyada cenaze arkasından yürümek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, vaaz ve nasihate, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işarettir.

Rüyada cenazenin arkasından koşmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalet eder.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin arkasından ağlamak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments