Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle bir yere gitmek

Rüyada gemiyle bir yere gitmek

Rüyada gemiyle bir yere gitmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet eder.

Rüyada gemiyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları veya sosyal aktiviteler yeni bağlantılar kurmanızı, yeni arkadaşlıkları ya da yeni şeylere başlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada gemide bir yere gitmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle bir yere gitmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde giden gemi görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle adaya gitmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Rüyada denizde gemide gitmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, büyük başarıla kazanacağına delalettir.

Rüyada gemi denizde gitmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemide gitmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments