Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle karada gitmek

Rüyada gemiyle karada gitmek

Rüyada gemiyle karada gitmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle karada gitmek gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Rüyada gemiyle karada gitmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemileri karadan yürütmek nazara geleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi karada görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada gemiyi karada yürütmek hasretin ve özlemin biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karada gemiye binmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek ettiği zararları telafi edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karada yürüyen gemi görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına işaret eder.

Rüyada karadan gemi yürütmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments