Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada giden gemi görmek

Rüyada havada giden gemi görmek

Rüyada havada giden gemi görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, esenliğe kavuşulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havada giden gemi gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ilişkiniz oldukça dalgalanacak.

Rüyada havada giden gemi görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalet eder.

Rüyada havada gemi görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine alamet eder.

Rüyada gemiyi havada görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada havada uçan gemi görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet eder.

Rüyada havada gitmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada gemide gitmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, düşünmeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada gemiyle hacca gitmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments