Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el hissetmek

Rüyada el hissetmek

Rüyada el hissetmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada el hissetmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada el hissetmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada elin sıcaklığını hissetmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinin sıcaklığını hissetmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yalnız kaldığını hissetmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarını bitireceğine yorulur.

Rüyada koku hissetmek başarılarının hiçe sayılacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yandığını hissetmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kokusu hissetmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments