Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geziye katılmak

Rüyada geziye katılmak

Rüyada geziye katılmak kalabalık günler geçirileceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada geziye katılmak gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada geziye katılmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle geziye çıkmak uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gezi balonu görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada gezi teknesi görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işarettir.

Rüyada okulla geziye gitmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret eder.

Rüyada tekne gezisi görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada turistik gezi yapmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geziye çıktığını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, küskünlüklerin oluşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments