Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezi teknesi görmek

Rüyada gezi teknesi görmek

Rüyada gezi teknesi görmek sağlığından olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, hedeflerini tutturamayacağına işarettir.

Rüyada gezi teknesi gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada tekne gezisi görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gezi teknesi görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Rüyada okul gezisine gitmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada turistik gezi yapmak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, beddua ve ah alacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gezi düzenlemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yat gezisi görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, karın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle geziye gitmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada geziye çıktığını görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments