Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topluca geziye gitmek

Rüyada topluca geziye gitmek

Rüyada topluca geziye gitmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, verdiği sözleri tutacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada topluca geziye gitmek gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada topluca geziye gitmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, muradına eremeyeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada okulla geziye gitmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle geziye gitmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada okul gezisine gitmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, doğru işler yapacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada geziye katılmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada turistik gezi yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsle geziye çıkmak sayılacağına ve sevileceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada geziye çıktığını görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments