Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezerken görmek

Rüyada gezerken görmek

Rüyada gezerken görmek istediği herşeye sahip olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gezerken gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun, gereklilik kendisini gösterebilir.

Rüyada sevgiliyle gezmeye gitmek öz güveninin yerine geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü gezerken görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bahtının da çok parlak olacağına inanılır.

Rüyada evde gezen böcek görmek rızkın çoğalacağına, düşmanlıkların biteceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kendini mezarlıkta gezerken görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada eşiyle gezmeye gitmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare gezerken görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada evde gezen ruh görmek büyük kazanç elde edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments