Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde gezen ruh görmek

Rüyada evde gezen ruh görmek

Rüyada evde gezen ruh görmek yolculuğa, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ayıplı yolara sapacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada evde gezen ruh gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada evde gezen ruh görmek kazancında artış olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada evde gezen fare görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde gezen böcek görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev gezmesine gitmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada evde gezen yılan görmek iyi geçiminin de bozulacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada gezmeye gideceğini görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işarettir.

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle gezmeye gitmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments