Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare gezerken görmek

Rüyada fare gezerken görmek

Rüyada fare gezerken görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare gezerken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada evde gezen fare görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, müşterilerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada fare gezerken görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada gezmeye gideceğini görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle gezmeye gitmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz gezmişi görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada gezmeye gidememek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada evde gezen ruh görmek prestij kaybı yaşayacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü gezerken görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments