Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çok büyük borçlar alacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, o işi canlandıracağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Rüyada gezmeye gitmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Rüyada eşiyle gezmeye gitmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle gezmeye gitmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada ölüyle gezmeye gitmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kafasının karışacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret eder.

Rüyada bayram gezmesine gitmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek mutlu bir evliliğe, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, büyük başarı kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments