Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü gezerken görmek

Rüyada ölüyü gezerken görmek

Rüyada ölüyü gezerken görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, başarı ve zafer kazanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü gezerken gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Rüyada ölüyle gezmeye gitmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, büyük özgüven kazanacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü gezerken görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine inanılır.

Rüyada gezmeye gidememek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde gezen yılan görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla gezmeye çıkmak sevip saydığı bir birey olunacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulur.

Rüyada fare gezerken görmek böylece yüzünün güleceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments