Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mezarlıkta gezerken görmek

Rüyada kendini mezarlıkta gezerken görmek

Rüyada kendini mezarlıkta gezerken görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini mezarlıkta gezerken gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada kendini mezarlıkta gezerken görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalettir.

Rüyada kendini mezarda gezerken görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, isabetli adımlar atılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalettir.

Rüyada evde gezen yılan görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evde gezen fare görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle gezmeye gitmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle gezmeye gitmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bayram gezmesine gitmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada gezmeye gidememek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments