Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile geyik görmek

Rüyada hamile geyik görmek

Rüyada hamile geyik görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sevinçli haberler geleceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile geyik gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir aktiviteye katılmanız size ilham verebilecek kişilerle tanışmanızı ya da ilham veren konular dinlemenizi sağlayabilir.

Rüyada hamile geyik görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada beyaz geyik görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik öldüğünü görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada vahşi geyik görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada ren geyik görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işaret eder.

Rüyada geyik başı görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek geyik görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments