Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik sütü içmek

Rüyada geyik sütü içmek

Rüyada geyik sütü içmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, dinine bağlı kalacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada geyik sütü içmek gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Rüyada geyik sütü içmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir bardak süt içmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın sütü içmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli süt içmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, umutsuzluk yaşanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak süt içmek hayallerinin gerçekleşeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ballı süt içmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada ana sütü içmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments