Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gevrek yemek görmek

Rüyada gevrek yemek görmek

Rüyada gevrek yemek görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, az çalışarak çok gezeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gevrek yemek gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada gevrek yemek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gevrek yemek görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır gevreği yemek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada gevrek satmak ailesinin de büyük olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına tabir olunur.

Rüyada gevrek simit görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet eder.

Rüyada gevrek görmek mal ve varlık sahibi olacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gevrek fırını görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine işaret eder.

Rüyada mısır gevreği görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments