Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gevrek yemek

Rüyada gevrek yemek

Rüyada gevrek yemek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada gevrek yemek gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Rüyada mısır gevreği yemek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine delalet eder.

Rüyada gevrek yemek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada gevrek yemek görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada mısır gevreği görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gevrek fırını görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada gevrek almak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gevrek satmak kişinin fena halde yanılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına delalettir.

Rüyada gevrek simit görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments