Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gevrek fırını görmek

Rüyada gevrek fırını görmek

Rüyada gevrek fırını görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, yüzün güleceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Rüyada gevrek fırını gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada gevrek fırını görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır gevreği görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet eder.

Rüyada gevrek almak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, dünya malı elde edeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gevrek yemek görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gevrek simit görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada gevrek yemek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gevrek görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Rüyada gevrek yediğini görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments